+46 42-38 39 00 mailbox@sundplast.se

OM OSS

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer.

Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Som en ledande aktör arbetar vi i nära samarbete med branschfolk och kunder för att hjälpa dem utveckla sina produkter, samt se till att de produkter som tillverkas är relevanta för marknadens behov. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision. Därför söker vi ständigt förbättringar samtidigt som vi investerar i utvecklingen av maskiner och utrustning.

Vi har varumärken med egna produkter, men är i huvudsak underleverantör tillverkningsindustrin i Europa generellt och Norden i synnerhet.

AKTUELLT

Sundplast tilldelas nordiskt tillväxtcertifikat

Sundplast tilldelas nordiskt tillväxtcertifikat

Sundplast har fått ett nordiskt tillväxtcertifikat från UC. Vår framgångssaga fortsätter genom snabb och kraftig tillväxt tillsammans med en stabil soliditet. Certifikatet visar att vi har utmärkt oss som ett tillväxtföretag. Vi har långsiktigt och strategiskt satsat under en längre tid vilket nu bekräftas av UC. Med vår långa och gedigna erfarenhet, i kombination med viljan att alltid vara lättillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara ditt bästa val när det gäller formsprutning av plastprodukter.

God jul och gott nytt år

God jul och gott nytt år

Sundplast vill passa på att önska alla kunder och leverantörer en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vi kommer hålla stängt från och med 23 december för att åter öppna den 4 januari. Självklart hoppas vi att 2022 fortsätter i samma goda takt med chansen till nya spännande projekt. Vi deltar gärna i ett tidigt skede när det gäller er utveckling av dina produkter. Låt oss bli din guide bland plastens alla möjligheter och på så sätt spara tid. Vi vet vad som fungerar och inte fungerar, och kan därför med vår spetskompetens och tekniska kunnande tjänstgöra som det perfekta bollplanket.

Tack för denna gång, Medica

Tack för denna gång, Medica

Tack för de trevliga mötena på Medica. Stort tack till alla samarbetspartners som vi träffade under årets upplaga av Medica. Vi ser fram emot att återkomma inom kort.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 42-38 39 00
Fax:
+46 42-38 39 09 
E-mailmailbox@sundplast.se

Sundplast
Stenbrovägen 46
253 68 Helsingborg,
Sverige

Sundplast  Deutschland
Wasgaustr. 34
76870 Kandel,

Tyskland

Copyright AB Sundplast, 2018. Alla rättigheter reserverade. 

+46 42-38 39 00           mailbox@sundplast.se