+46 42-38 39 00 mailbox@sundplast.se

OM OSS

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer.

Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Som en ledande aktör arbetar vi i nära samarbete med branschfolk och kunder för att hjälpa dem utveckla sina produkter, samt se till att de produkter som tillverkas är relevanta för marknadens behov. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision. Därför söker vi ständigt förbättringar samtidigt som vi investerar i utvecklingen av maskiner och utrustning.

Vi har varumärken med egna produkter, men är i huvudsak underleverantör tillverkningsindustrin i Europa generellt och Norden i synnerhet.

AKTUELLT

Sundplast tilldelas UC tillväxtcertifikat

Sundplast tilldelas UC tillväxtcertifikat

Vi kan nu stolt meddela att vi har tilldelats nordiskt tillväxtcertifikat från UC! Vilket innebär att Sundplast är ett starkt företag att räkna med.

Bara en minoritet kan kvalificera sig

Kriterierna för att få kvalificera sig som ett tillväxtföretag är högt satta och det är endast 5% av Sveriges företag som når dit. Att vi på Sundplast har kvalificerat oss tycker vi naturligtvis är jätteroligt. Inte minst så är vi otroligt stolta över alla våra medarbetare och inblandade parter som har tagit oss hit.

Tillväxt är inte bara viktigt ur ett företagsperspektiv utan bidrar även till samhället i stort, i form av skatteintäkter, konsumtion och anställningar. I UC:s tillväxtmodell tas följande parametrar i beaktning:

  • Omsättning de senaste två åren
  • EBITDA-marginal*
  • Tillväxt
  • Soliditet
  • Antal anställda

 * EBITDA-marginal definieras som EBITDA dividerat med nettoomsättning och används för att mäta bolagets lönsamhetsgrad före av- och nedskrivningar av materiella och immateriella tillgångar.

Vår fortsatta strävan är att Sundplast ska vara det bästa valet

Vi på Sundplast är glada över möjligheten att uppmärksamma vårt företag inom tillverkningsindustrin. Att få visa att vi är ett företag som tar marknad och är någon att räkna med nu och i framtiden. 

Med vår långa och pålitliga erfarenhet, i kombination med viljan att alltid vara lättillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara det bästa valet när det gäller formsprutad plast och konstruktion av anpassade lösningar för våra kunder.

Välkommen till vår “nya” nyhetssida!

Välkommen till vår “nya” nyhetssida!

Sedan 1970-talet har Sundplast AB arbetat med formsprutning och har sedan dess byggt upp en pålitlig kunskap inom teknik, material och design. Tack vare våra kvalitetssäkrade produkter, konsistenta leveranser och höga servicegrad är vi idag en branschledande aktör.

Men vi är också stolta över våra långa relationer med våra kunder. Nu vill vi ta det ett steg längre och följa utvecklingen åt våra kunder och ge er nyheter som ni verkligen kan ha nytta av!

På vår nyhetssida informerar vi därför om vad som händer hos Sundplast men också på marknaden i stort.

Här kommer ni hitta aktiviteter på företaget, nyheter om våra produkter och framför allt intressanta nyheter som rör vår bransch och som ni kan komma ha stor nytta av!

För vad är meningen med att ha en massa bra nyheter utan att berätta det för våra kunder?

Två nya serier huvar HSP och HSPT i TPE

Två nya serier huvar HSP och HSPT i TPE

Vi utökar nu vårt sortiment med två nya serier av huvar i TPE material. HSP som är en mjuk huv med fläns för att lättare kunna monteras och demonteras. Den andra serien HSPT har även en tunga en tunga att dra av med. Vi utökar hela tiden vårt sortiment. Om du letar efter en specifik storlek som inte finns med på vår hemsida. Kontakta gärna oss för mer information eller om ni vill ha prover.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 42-38 39 00
Fax:
+46 42-38 39 09 
E-mailmailbox@sundplast.se

Sundplast
Stenbrovägen 46
253 68 Helsingborg,
Sverige

Sundplast  Deutschland
Wasgaustr. 34
76870 Kandel,

Tyskland

Copyright AB Sundplast, 2018. Alla rättigheter reserverade. 

+46 42-38 39 00           mailbox@sundplast.se