+46 42-38 39 00 mailbox@sundplast.se

OM OSS

Sundplast är ett svenskt företag som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa formsprutade plastdetaljer.

Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Som en ledande aktör arbetar vi i nära samarbete med branschfolk och kunder för att hjälpa dem utveckla sina produkter, samt se till att de produkter som tillverkas är relevanta för marknadens behov. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision. Därför söker vi ständigt förbättringar samtidigt som vi investerar i utvecklingen av maskiner och utrustning.

Vi har varumärken med egna produkter, men är i huvudsak underleverantör tillverkningsindustrin i Europa generellt och Norden i synnerhet.

AKTUELLT

Sundplast underhållsavtal: säkra och förbättra dina formverktyg 

Sundplast underhållsavtal: säkra och förbättra dina formverktyg 

Inom plastindustrin är formverktyg en avgörande komponent i tillverkningsprocessen. För att säkerställa att dina formverktyg förblir i toppskick och att produktionen inte störs av oväntade driftstopp är det viktigt att investera i regelbundet underhåll och service....

Sunplast deltar i Biolyftet

Sunplast deltar i Biolyftet

Vad gör ECBP? ECBP, eller European Committee for Bioplastics and Biodegradable Polymers, arbetar för att främja användningen av bionedbrytbara plaster och återvunna material inom olika branscher. Deras arbete syftar till att minska skadliga miljöeffekter av...

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 42-38 39 00
Fax:
+46 42-38 39 09 
E-mailmailbox@sundplast.se

Sundplast
Stenbrovägen 46
253 68 Helsingborg,
Sverige

Sundplast  Deutschland
Wasgaustr. 34
76870 Kandel,

Tyskland

Copyright AB Sundplast, 2018. Alla rättigheter reserverade. 

+46 42-38 39 00           mailbox@sundplast.se