+46 42-38 39 00 mailbox@sundplast.se

Inom plastindustrin är formverktyg en avgörande komponent i tillverkningsprocessen. För att säkerställa att dina formverktyg förblir i toppskick och att produktionen inte störs av oväntade driftstopp är det viktigt att investera i regelbundet underhåll och service. Ett kraftfullt verktyg för detta är att teckna ett underhållsavtal hos Sundplast. Låt oss utforska varför detta är en klok investering och hur det kan förbättra företagsverksamheten. 

Fördelar med Sundplasts underhållsavtal 

När du väljer att teckna ett underhållsavtal med Sundplast kan du förvänta dig en mängd fördelar som är utformade för att hjälpa dig att säkra och optimera dina formverktyg. 

  • Förebyggande underhåll: Genom att regelbundet underhålla dina formverktyg kan du förebygga kostsamma skador och driftstopp. Sundplasts expertteam kommer att utföra planerad service och underhåll i enlighet med avtalet, vilket förlänger livslängden på dina verktyg. 
  • Kontroll och byte av slitagedelar: Under underhållsprocessen kommer Sundplasts tekniker att inspektera formverktygen noggrant. Om de upptäcker slitagedelar som behöver bytas ut, kommer de att ta hand om detta, vilket minimerar risken för oväntade problem under produktionen. 
  • Meddelande och kostnadsförslag om reparation: Om det vid inspektionen upptäcks att en reparation är nödvändig, kommer Sundplast att ge dig en detaljerad kostnadsuppskattning och rådgöra med dig om de bästa stegen att ta för att åtgärda problemet. 
  • Lagerhållning av kritiska slitagedelar: Sundplast erbjuder även lagerhållning av viktiga slitagedelar, vilket innebär att du inte behöver vänta på att beställa och få delarna vid behov. Detta minimerar stilleståndstiden och hjälper dig att hålla produktionen igång. 
  • Stilleståndsgaranti: En av de mest värdefulla aspekterna av ett Sundplast-underhållsavtal är stilleståndsgarantin. Med detta avtal har du försäkringen om att om ditt verktyg trots allt skulle drabbas av större problem, så kommer Sundplast att agera snabbt för att minimera produktionsstilleståndet och få dig tillbaka på rätt spår så snart som möjligt. 

Enkelt, smidigt, säkert och tryggt! 

Ett underhållsavtal med Sundplast är mycket mer än bara en försäkring mot problem – det är en investering i din företagskontinuitet och framgång. Genom att teckna ett sådant avtal får du inte bara ökad livslängd på dina verktyg, utan även en bättre översikt över deras status, vilket hjälper dig att planera din verksamhet mer effektivt och minimera onödiga kostnader som kan uppstå på grund av verktygsfel. 

Sundplast har länge varit en pålitlig partner inom plastindustrin och vårt underhållsavtal är ett bevis på engagemang för att hjälpa företag att blomstra. Om du är intresserad av att lära dig mer om vårt underhållsavtal, tveka inte att kontakta Sundplasts säljteam. De kommer gärna att förklara hur detta kan gynna din verksamhet och hur du kan komma igång med ett avtal som är väl värt sitt pris. 

Säkra dina formverktyg och optimera din produktion genom att teckna ett underhållsavtal hos Sundplast idag. Ditt företags framtid kommer att tacka dig.